Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, jandarma ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu bir kişinin çantasında tarihi eser niteliğinde heykel ele geçirildi.

        Edinilen bilgiye göre; Aydın İl Jandarma Komutanlığı asayiş timlerince, Kuşadası ilçesi Kirazlı Mahallesinde gerçekleştirilen devriye faaliyetinde, hareketlerinden şüphe duyulan H.H. isimli şahıs durduruldu. Yapılan araştırma ve kontrol neticesinde H.H’nin şüphelinin bir çanta içerisinde 25 santimetre boyutunda başı bulunmayan taştan yapılmış bayan heykeli taşıdığı tespit edildi.

        Adli makamların talimatı ile H.H. isimli şüpheli gözaltına alındı. Taş heykele ise Aydın Müze Müdürlüğünce incelenmek üzere el konuldu. Yapılan inceleme neticesinde heykelin Roma dönemine ait olduğu tespit edildi. Şüpheli H.H., alınan ifadesine müteakip serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa