Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası’na bağlı Karaova Mahallesi sakinlerinin isteklerine kulak vererek mahalledeki 7 dönümlük araziyi yeşil alana çeviriyor.

        Karaova Mahallesi'ndeki büyükşehir belediyesine ait arazinin yeşil alan olmasını isteyen mahalle sakinleri, bir dilekçeyle Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne başvurdu. Mahalle sakinlerinin dilekçeleri hemen işleme konulurken başkan Çerçioğlu'nun talimatıyla 7 dönümlük arazi yeşil alana çevrilmesi için alanın temizlenmesine başlandı. Park için projelendirme yapılacak ve park kısa sürede bitirilerek vatandaşların kullanımına açılacak.

        Alanda incelemeler yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Evrim Karakoz , "Vatandaşlarımız bu arazinin yeşil alan olmasını istediler. Konuyu ilettiğimiz başkanımız talebin hemen yerine getirilmesini istedi. Bizler de vatandaşlarımızın isteğine göre burayı yeşil alan yapmak üzere çalışmalarımıza başladık" diye konuştu.

        Başkan Çerçioğlu, “Vatandaşımız ister, biz yaparız”

        Aydın'ı vatandaşlarla birlikte el ele yönettiklerini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'a yeşil alanlar kazandırmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Çerçioğlu "Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşıyoruz. Vatandaşımız ister, biz de yaparız. Kuşadası'nda yaşayan vatandaşlarımızın istediği gibi bir parkı buraya yapacağız ve onların faydalanmalarını sağlayacağız. Yeşil alan istemek halkımızın en doğal hakkı ve bunu yerine getirmekten mutluluk duyuyoruz. Kuşadalıların yapacak olduğumuz parkta mutlu zaman geçirmelerini diliyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa