Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nazilli Belediyesi tarafından Aydoğdu Mahallesi Dereköy Çayı üzerinde yapımına başlanan köprü çalışmalarında sona gelindi.

        Bölgede incelemelerde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Mevcut köprüyü yıkarak günümüz şartlarına uygun ve kullanışlı bir köprü yapımı için kısa süre önce ekiplerimiz çalışmalarına başlamıştı. Yaklaşık 17 günün ardından köprümüz yükseldi. 27 metre uzunluk ve 10 metre genişlikteki 3 gözlü menfez köprümüzün genişletmesi yapıldı. Hem araç hem de yaya trafiğinin yoğun olduğu aynı zamanda öğrencilerimiz okullarına ulaşmak için kullandığı köprümüz yenilerek Nazillimize kazandırıldı. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

        İncelemeleri esnasında çevrede yaşayan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Alıcık, Nazilli Belediyesi olarak kış hazırlıklarına başladıklarını belirterek dere boyunca 691 ve 692 sokak gibi yan yollarda parke taşı döşemesi yapılacağını müjdeledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa