Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AydınDenizli Karayolu Kuyucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yol kenarında park halinde olan kamyonete arkadan çarpa tır bahçeye uçtu.

        Edinilen bilgiye göre, AydınDenizli Karayolunda Aydın istikametinde ilerleyen sürücüsü öğrenilemeyen ve kasasında bir adet büyükbaş hayvan taşıyan 09 F 7867 plakalı kamyonetin lastiği patlayınca, araç sürücüsü lastiği değiştirmek için aracını yol kenarına park etti. Aynı istikamette ilerleyen M.E idaresindeki 35 AU 9107 plakalı tır yol kenarında park halinde olan kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile tır karayolu kenarındaki bahçeye uçtu. Kazayı gören vatandaşların ihbarı ile olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Tır sürücüsü M.E, park halinde olan kamyonetin sürücüsü ve yolcu konumundaki iki kişi kazadan yara almadan kurtuldu.

        Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa