Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bugün akşam saatlerinde meydana gelen ve şiddetli sağanak yağış ve fırtına nedeniyle Aydın’ın Buharkent ilçesinde sel felaketi yaşandı, AydınDenizli karayolu bir saat trafiğe kapandı.

        Buharkent ilçesine 6 kilometre mesafedeki Kızıldere Mahallesi’nde sel baskını yaşanırken derenin taşması ile DenizliAydın Karayolu Trafiğe kapandı. Karayolu ve tarlalar sular altında kalırken özellikle incir ağaçları büyük zarar gördü. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu DenizliAydın karayolunda selden dolayı hasar oluştuğu ve araçların geçişine izin verilmediği bildirildi. Tren istasyonunda ve Denizli istikametinde meydana gelen hasar nedeniyle İzmirDenizli seferini yapan yolcu treninin istasyona 4 km mesafede bekletildiği de öğrenildi. Buharkent Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı olay yerinde incelemede bulundu. Şu ana kadar can kaybının yaşanmadığı öğrenilen felaketle ilgili tarlaların ve mahsullerin büyük zarar gördüğü, bazı araçların ise selden etkilenerek hasar gördüğü belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa