Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Valiliği ile Adnan Menderes Üniversitesinin birlikte yürütmekte olduğu proje kapsamında çekilen fotoğraflar, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki Abşeron Sanat Galerisinde sergilendi.

        Polonya’nın Krakow şehrinde Temmuz 2017’ de gerçekleştirilen UNESCO 41. Dünya Miras Komitesi Toplantısında, Aphrodisias Antik Kenti’nin UNESCO Dünya Miras Listesine kaydedilmesine karar verilmişti.

        Vali Yavuz Selim Köşker başkanlığında 4 Ocak 2018 tarihinde Kuşadası'nda gerçekleştirilen turizm sektör toplantısında Aydın’ın turizm sorunları konuşulurken, 2017 yılında UNESCO Dünya Mirası listesine giren Aphrodisias ön plana çıkarılarak, 2018'in Aydın’da Aphrodisias yılı olmasına karar verildi. Bu kararın ardından çalışmalarını sürdüren Aydın Valiliği ve Adnan Menderes Üniversitesi birçok çalışma yaptı.

        Bu çalışmalardan biri de İletişim Fakültesi Öğr. Gör. Dr. Onur Tatar tarafından Aphrodisias’ın farklı tekniklerle çekilen fotoğraflarının yurt dışında sergilenmesiydi. Işıkla boyama tekniği gibi birçok özel teknikle çekilen ve 15 fotoğraftan oluşan çalışmalar, Bakü'nün en eski yerleşkesi İçerişehir'de bulunan Abşeron Sanat galerisinde sergilendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa