Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yılında Didim’de şehitler için Kuranı kerim ve mevlit okutuldu; ardından da hayırda bulunuldu.

        15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü ile hain darbe girişiminin ikinci yılı dolayısıyla ülke genelinde gerçekleştirilen anma etkinlikleri Didim’de yapıldı. Didim’de ilk anma etkinliği Merkez Caminde gerçekleştirildi. Merkez Caminde mevlit ile Kuranı kerim okunup, ardından dualar edildi. Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Kabakçı, daire amirlerinin de katıldığı anma etkinliğinin ardından merkez caminde programa katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa