Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - AYDIN'ın Söke ilçesinde, otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada, Faik Efe Hamurcu (20 ve Abdullah Nacar (20) hayatını kaybetti. 

        Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Söke-Kuşadası karayolu Granta mevkiinde meydana geldi. Kuşadası'ndan Söke yönüne giden Faik Efe Hamurcu yönetimindeki 09 K 4972 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Levent Avcı'nın kullandığı 09 JC 542 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada, Faik Efe Hamurcu hayatını kaybetti, Levent Avcı, Mehmet Altınay ve Abdullah Nacar ise yaralandı. 

        Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Abdullah Nacar da doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa