Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın’ın Köşk ilçesinde önceki gece meydana gelen bir kavgayı ayırmak isterken kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılan 41 yaşındaki Sabahattin Kılınç hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

        Edinilen bilgiye göre; Önceki gece Köşk Çevreyolu yakınlarında iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’ın da amcasının oğlu olan Sabahattin Kılınç kavgayı ayırmak için gittiğinde tanıdığı ve akrabası olan iki kişiyi silahla vurulmuş halde gördü. Kan gördüğünde fenalaştığı öğrenilen Sabahattin Kılınç olaydan sonra fenalaşınca Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Sabahttin Kılınç yoğun bakıma alındı. Durumu gittikçe fenalaşan Sabahattin Kılıç öğlen saatlerinde hayatını kaybetti.

        Bir ay önce babasını kaybeden 41 yaşındaki Sebahattin Kılınç’ın ani ölümü ilçede üzüntüye neden oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa