Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Aydın ekonomisinin bel kemiğini oluşturan zeytin, kestane, incir, ceviz, kiraz bahçelerine ulaşımı kolaylaştırmak için çalışmalarına aralıksız sürdürüyor.

        Aydın'ın Efeler, İncirliova, Germencik, Yenipazar, Karpuzlu, Koçarlı, Kuyucak, Sultanhisar, Nazilli, Karacasu, ve Çine ilçelerinden vatandaşların sebzemeyve bahçelerinin yollarının yapılmasıyla ilgili taleplerini değerlendiren büyükşehir belediyesi ekipleri, geceli gündüzlü çalışarak yolları hazırladı.

        Vatandaşların taleplerini değerlendiren Aydın Büyükşehir Belediyesi, sebzemeyve hasadı öncesi nisan ve mayıs aylarını çiftçilerin yollarını yenilemeye ayırarak hasat mevsimi öncesi vatandaşların işlerini kolaylaştırdı. İncir ve kiraz hasadı öncesinde bahçe yolları yapılan çiftçiler ise çalışmalardan oldukça memnun kaldıklarını ifade ettiler.

        Çalışmalara plan ve program kapsamında devam ediliyor.

        Çiftçilerin ihtiyaçlarına büyükşehir belediyesi tarafından hızlıca yanıt verildiğinin altını çizen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu "Vatandaşlarımızla ve muhtarlarımızla buluşmalarımızda bahçe yollarının yapılması talep edildi. Bizler de planlamalarımızı buna uygun yaparak hasat mevsimi öncesi yolları yaparak çiftçilerimizin isteklerini yerine getiriyoruz. Çiftçilerimizin yüzü gülerse bizim de yüzümüz güler. Çiftçimizin yüzünü güldürmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa