Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki milli parkta sahil ve koylarda güvenliği atlı jandarma timi sağlıyor.

        Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı'nda yaz aylarında sahil ve koylarda güvenliği sağlamak amacıyla Nevşehir Jandarma At Köpek Eğitim Komutanlığından gelen atlı jandarma timi göreve başladı.

        Atlı timler yaklaşık 15 kilometrelik alanda yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği koy ve sahillerde devriye geziyor.

        Tatile gelen vatandaşlardan bazıları atları sevip özçekim yaparken aralarında bir kadının da bulunduğu yabancı dil bilen at binicisi astsubaylar da vatandaşlarla yakından ilgileniyor.

        Almanya'dan tatile gelen Lea Muth, Türkiye'de bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Muth, "Atlar çok güzel. Jandarmalar çok nazik ve iyiler. Burada kendimizi güvende hissediyoruz." dedi.

        Merve Ünlü ise doğayla iç içe tatil yapmanın keyif verici olduğunu, atlı jandarmaları gördüklerinde hem şaşırdıklarını hem de sevindiklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa