Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Atletico Paranaense: 2 - Ceara: 2 - Futbol Haberleri

        Atletico Paranaense mücadeleye şu 11'le başladı: Felipe Alves, Marcio Azevedo, Marcinho, Wanderson, Jose Ivaldo, Diego, Matheus Rossetto, Bergson, Bruno, Marcelo, Camacho Aguiar

        Ceara takımı sahaya şu kadro ile çıktı: Everson, Eduardo Brock, Felipe, Samuel Xavier, Thiago Alves, Valdo, Ricardinho, Juninho, Richardson, Arthur, Leandro Carvalho

        26. dakikada konuk takım, Leandro Carvalho ile skoru 0-1 yaptı. İlk yarıyı Ceara 0-1 önde bitirdi. İlk yarıda Ceara oyuncusu Juninho sarı kartla cezalandırıldı. 53. dakikada Atletico Paranaense, Marcinho ile 1-1 beraberliği sağladı.

        Dakika 58 olduğunda Lucho Gonzalez, Atletico Paranaense adına ikinci golü attı.

        83. dakikada Ceara futbolcusu Wescley skoru 2-2 yaptı.

        Ceara oyuncuları Leandro Carvalho, Wescley, Everson ile Atletico Paranaense oyuncuları Roni, Camacho Aguiar, Bergson sarı kartla ikinci yarıyı tamamladılar.

        Maçın ilk yarısında Ceara takımında Thiago Alves oyundan çıkarken Luiz Otavio mücadeleye dahil oldu Mücadelenin 2. 45 dakikasında Atletico Paranaense takımında Bruno ve Matheus Rossetto oyundan çıkarken Lucho Gonzalez ve Nikao mücadeleye dahil oldu, Ceara takımında ise Felipe Azevedo ve Wescley girerken Valdo ve Ricardinho çıktı. Maç 2-2 bitti. Takımlar birer puan kazandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa