Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Atiba Hutchinson; "Macera devam edecek" - Beşiktaş Haberleri

        Fanatik'in haberine göre, Kara Kartal’da 5 sezon başarıyla görev yaptıktan sonra kulüple sözleşmesi 1 Haziran’da sona eren Atiba Hutchinson, bu tarihin ardından kulübüyle yeni kontrat görüşmelerine başlamıştı.

        Sezonun bitmesinin ardından ailesiyle birlikteKanada’ya giden menaceri aracılığıyla temasları takip eden 35 yaşındaki ön libero, iki tarafın da yeni kontrat için istekli olmasına rağmen bir türlü imza atılamaması sonrasındaİstanbul’a dönmüştü.

        Beşiktaş Yönetimi’yle bizzat görüşmelerini sürdüren tecrübeli futbolcu, yaklaşık 2 aylık pazarlığın ardından Siyah- Beyazlılar’la sezonluğu 825 bin Euro’dan 1+1 yıllık anlaşma sağlamıştı.

        "MACERA DEVAM EDECEK"

        Kontratında performansa dayalı bonus maddeleri de bulunan yıldız oyuncu, yakın çevresine açıklamalarda bulundu.

        En başından beri Siyah-Beyazlılar’da kalmak istediğini belirten Atiba, “Beşiktaş’la yola devam ettiğim için çok mutluyum. Yeni sözleşme konusunda kulüple uzun süren görüşmeler yaptık. Bu süreçte menacerim aracılığıyla gelen birçok teklif oldu. Ancak ben sonuna kadarBeşiktaş’ı bekledim. İyi ki de beklemişim. Kulübümle macerama kaldığım yerden devam ettiğim için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa