Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim ATA AÖF üç ders sınavı sonuçları ne zaman açıklancak 2022? ATA AÖF 3 ders sınavı sonucu açıklandı mı? ATA AÖF üç ders sınavı sorgulama ekranı
        • 1

          ATA AÖF 3 ders sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri tarafından sıkça araştırılıyor. Alttan dersi kalan öğrenciler bu yıl son kez uygulanan 3 ders sınavının sonuç tarihini merak ediyor. İşte ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçları ile ilgili detaylar...

        • 2

          ATA AÖF ÜÇ DERS SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2022?

          ATA AÖF üç ders sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında bir bilgi verilmedi. 02-03 Temmuz 2022 tarihlerinde yapılan bütünleme sınavı sonuçları 8 Temmuz tarihinde açıklanmıştı.

        • 3

          Mezuniyet Üç Ders Sınav notu, Yarıyıl Sonu Sınavı notu yerine geçer. Başarı notu, sınav uygulanan her bir ders için Ara Sınav notunun %30’u ve Mezuniyet Üç Ders Sınavı notunun %70’i alınarak belirlenir. Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde dört yanlış cevap bir doğru cevabı götürmektedir.

        • 4

          SINAV SORULARI VE CEVAPLARI YAYIMLANDI

          Kurum tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

          Değerli öğrencimiz, sınav soruları ve cevapları LMS'ye yüklenmiştir. lms3.ataaof.edu.tr adresinde sol menüde yer alan soru itiraz sayfasından sınav sorularını görebilir ve yine bu sayfadan Çarşamba günü (10 Ağustos 2022) saat 17.00'a kadar soru itirazında bulunabilirsiniz. Aynı zamanda AtaMeta uygulamamızın “Sınav İşlemleri” katından da sınav sorularına itiraz edebilirsiniz. Sınav Sorularına İtiraz İşlem Kılavuzuna ulaşmak için http://www.ataaof.edu.tr/dosyalar/soruitiraz.pdf adresini tıklayınız.

          Mezuniyet Üç Ders Sınavına girecek öğrencilerimizin sınav merkezi tercihlerini 19.07.2022 Salı günü saat 17:00’a kadar yapmaları gerekmektedir. Sınav merkezi tercihini yapmayan öğrenciler 07 Ağustos 2022 Pazar günü gerçekleşecek olan Mezuniyet Üç Ders Sınavına katılamayacaklardır."

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa