Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Ashley Judd sedyeyle veda ettiği ülkeye geri dönüyor!
        • 1

          Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi ve ünlü oyuncu Ashley Judd, geçtiğimiz sene Bonobo (cüce şempanze) koruma programı kapsamında gittiği Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde bir kaza geçirip, bacağını dört yerden kırmıştı.

          Tek başına saatlerce yardım bekleyen ve tam 55 saatte hastaneye ulaştırılan oyuncu, iç kanama tehlikesi geçirmişti. Güney Afrika'da bir hastanede tedavi altına alınan Judd, yaşadığı kabus gibi anları da sosyal medyada takipçileriyle paylaşmıştı.

        • 2

          SAĞLIĞINA KAVUŞTU

          Tam altı ay boyunca yürüme konusunda zorluk yaşayan ve bacaklarındaki kırıklar yüzünden operasyon geçiren 53 yaşındaki Ashley Judd, sağlığına kavuştu.

          Yeniden dağlara tırmanmaya ve doğa yürüyüşlerine başlayan Judd, yaşadığı Tennessee yakınlarındaki Great Smoky Mountains National Park'ta doğa yürüyüşleri yaptı.

          Ünlü isim, ardından da yeni yıl tatili için İsviçre Alpleri'ne gitti. Ashley Judd, sonuç olarak geçen yıl yaşadığı o kazanın ardından tekrar Kongo'ya dönmeye hazırlanıyor.

        • 3

          "ŞİMDİ GERİ DÖNÜYORUM!"

          Ashley Judd, bu kararını da sosyal medya hesabından duyurdu. "Selam 2022..." diyen Judd, önce kendi ülkesinde sonra da İsviçre Alpleri'nde yaptığı doğa yürüyüşleri ve tırmanışların ardından kendini "hazır" hissettiğini ifade etti.

          Oyuncu, sözlerini, "Bütün bunlar bana kendimi hazır hissettiriyor. Ne için? Evet, Kongo! Şimdi dönüyorum. Kalbim açık ve istekli." şeklinde noktaladı.

        • 4

          SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

          Ashley Judd, daha önce kendisine uygulanan tedavileri ve hastanede yaşadıklarını anlatmıştı.

          Judd, Johannesburg'daki Sunninghill Hastanesi'ne ulaştığında bacağının gerçekten çok kötü durumda olduğunu, hiçbir canlılık belirtisi göstermediğini dile getirmişti. Oyuncu kendisini iyileştirmek için ellerinden geleni yapan sağlık çalışanlarının görüntülerini paylaşarak, teşekkür etmişti.

        • 5

          Hastaneye ulaştığında kan nakline ihtiyacı olduğunu belirten ünlü isim, fotoğrafını da paylaştığı Doktor Greef'in bacağındaki yumuşak doku hasarı ve şişlik geçinceye kadar bacağını stabil hale getirdiğini anlatmıştı.

        • 6

          BABASINI DA YANINA ÇAĞIRMIŞTI

          Hastanede kendisine Güney Afrika'da da yaygın olan Covid-19 mutasyonu için test uygulandığını açıklayan yıldız oyuncu, bu arada babasını yanına çağırdığını ifade etmişti. Judd'ın söylediklerine göre; babası, koronavirüs aşısı olduğu için Güney Afrika'ya yanına gelebilmişti.

        • 7

          "ÇABALADILAR"

          Bu sorunların giderilmesinden sonra bir operasyon daha geçireceğini sözlerine ekleyen Ashley Judd, hastanedeki doktor ve hemşirelerin, sadece bedenindeki değil ruhundaki travmayı gidermek için de çaba harcadıklarını söylemişti.

        • 8

          "ÇARESİZ KALANLARI UNUTMAYIN"

          Judd, daha sonra bir hava ambulansıyla 22 saat süren dört aktarmalı uçuş gerçekleştirdiklerini dile getirmişti.

          Ashley Judd, sağlık konusunda seçeneksiz kalanları, korku içinde ve yalnız kalanları unutmamak gerektiğini de takipçilerine hatırlatmıştı.

        • 9

          Ashley Judd

        • 10

          Ashley Judd

        • 11

          Ashley Judd

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa