Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Artvin’in Yusufeli ilçesinde etkili olan doluyla karışık sağanak yağış sele neden oldu. Sel sularıyla dolan ekili alanlar zarar gördü, 3 büyükbaş hayvan telef oldu.

        Yusufeli’de akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağmur nedeniyle meydana gelen sel ve heyelan maddi zarara yol açtı. Merkeze bağlı Köprügören Köyünde taşan dere nedeniyle bazı evlerin zemin ve bodrum katları su altında kalırken, evler hasar gördü, ahırlar yıkıldı, 3 büyükbaş hayvan telef oldu.

        Köprügören Köyü sakinlerinden Güngör ve Sevgi Pehlivan çifti kümeste mahsur kalan tavuklarını kurtarmak için suyla dolan ahıra girerek kümes hayvanlarının telef olmaması için çaba sarf etti. İlçeye hasar tespiti için AFAD ekipleri sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Artvin İlçeleri
        Tüm Artvin Haberleri
         Artvin

        Artvin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa