Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Artvin'den bugün öğle saatlerinde Şavşat ilçesindeki köylerine gitmek üzere yola çıkan ancak kendilerinden akşam saatlerine kadar haber alınamayan 3 şahsı bulmak için arama çalışması başlatıldı.

        Alınan bilgiye göre, Artvin'den bugün öğle saatlerinde köylerine gitmek üzere yola çıkan Kerim Çiftçi, Fehim Aksakal ve Dursun Gül akşam saatlerine kadar köylerine gelmeyince yakınları kendilerine ulaşamamaları üzerine jandarma ekiplerine bilgi verdi. Jandarma ekipleri konuyla ilgili AFAD ve UMKE ekiplerine bilgi verirken, kayıp şahısları bulmak için çalışma başlatıldı. Kayıp 3 şahsın içinde bulunduğu aracın plakası ve yoldaki kırık cam parçaları nedeniyle aracın kaza yaparak Şavşat ilçesi Soğuksu mevkiinde dereye yuvarlandığı şüphesi üzerinde durulurken, dere içesinde ve kıyısında AFAD ve UMKE ekiplerinin katılımı ile arama çalışması başlatıldı. Bölgeye Hopa'dan deniz polisi çağrılırken, kayıp şahsı arama çalışmaları sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Artvin İlçeleri
        Tüm Artvin Haberleri
         Artvin

        Artvin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa