Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Artvin Çoruh Üniversitesi Borçka Acarlar Meslek Yüksekokulunda 2 yıllık bölümünden mezun olan öğrenciler eğitim sürecinde ülke ekonomisine katkı sunacak buluşlarını sergileyerek bu yıl 160 öğrenci mezun etti.

        Borçka Acarlar Meslek Yüksek Okulu’nda 20172018 eğitim ve öğretim döneminde eğitim gören öğrenci diploma aldı. Mezuniyet töreni okulun toplantı salonunda yapıldı. Törende konuşan Yüksek Okul Müdürü Oğr. Üyesi Dr.Muhammet Ardıç, bu yıl 3. dönem mezunlarını verdiklerini belirterek "Öğrenimlerini tamamlayan öğrencimiz bu yıl mezuniyet sevinci yaşadı. Derslerinde başarı göstererek mezun olan öğrencilerimizi ve değerli velilerimizi ve ilçeye okulun kazandırılmasına vesile olan iş adamı İsmet Acar’a kutluyorum" dedi.

        Konuşmalar ve gösteri sonrası, öğrenciler diplomalarını protokol üyelerinin elinden aldı ve okulun salonunda ve bahçesinde toplu halde kep fırlatarak mezuniyet coşkusu yaşandı. Törene Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Belediye Başkanı Aslan Atan, AK Parti İlçe Başkanı Şükrü Ertürk, Meclis Üyesi Muhammet Çakmak, öğrenciler ve veliler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Artvin İlçeleri
        Tüm Artvin Haberleri
         Artvin

        Artvin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa