Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Çevre FELAKET! Son dakika: Artvin'de sel gitti, çamur kaldı; kayıp 1 kişi aranıyor | Son dakika haberleri
        • 33

          BAKAN SOYLU HAVADAN İNCELEDİ

          İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Artvin'in Arhavi ilçesinde sel felaketi sonrası yürütülen çalışmaları havadan inceledi. Bakan Soylu, "Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor" dedi.

        • 34

          CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: HAK SAHİPLERİNE EN KISA ZAMANDA ÖDEME YAPILACAK

          Cumhurbaşkanı Erdoğan, Artvin'in Arhavi ilçesindeki sel felaketine ilişkin hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü, hak sahiplerine ödemelerin en kısa zamanda yapılacağını bildirdi.

        • 35

          KIZILAY'IN YARDIMLARI SÜRÜYOR

          Türk Kızılay'dan yapılan açıklamaya göre, beslenme hizmeti kapsamında, bir sahra mutfak kiti, 3 ikram aracı ve bir mobil aşevi, Arhavi'ye ulaştırıldı, böylece öğün başına yaklaşık 20 bin kişilik yemek kapasitesine ulaşıldı. Kızılay, bölgede ilk etapta 5 bin kişilik sıcak yemek ve ikramlık malzemelerle beslenme ihtiyacını karşılıyor.

        • 36

          HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

          Artvin'in Arhavi ilçesinde Kapisre Deresi'nin taşması sonucu çok sayıda iş yeri ve evin zarar gördüğü selin ardından hasar tespit ve temizlik çalışmaları sürüyor.

        • 37

          ABONE SAYISI 694'E DÜŞÜRÜLDÜ

          Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Artvin ve Rize'de sel sonrasında enerjisi kesilen abone sayısının 694'e düşürüldüğünü bildirdi.

        • 38
        • 39
        • 40
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa