Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Kızılay Çıldır Şube başkanlığı" Kurban Vekaletiniz Yıl Boyu" sürsün kampanyası kapsamında kabul edilen kurban bağışları kavurma yapılarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

        Türk Kızılay Çıldır Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural " Genel Merkezimiz ve şubelerimiz tarafından yürütülen "Kurban Vekaletiniz Yıl Boyu Sürsün" kampanyası kapsamında toplanan kurban bağışlarınızı kesimleri yapılıp kavurma haline getirildikten sonra yıl boyu ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Çıldır İlçemizde de bu yıl Sosyal yardımlaşma vakfınında desteği ile ilçemizdeki yaklaşık olarak 200 aileye ulaşarak kavurma dağıtımı gerçekleştirdik. Gençlik kollarımız Çıldır Sosyal Yardımlaşma vakfı görevlileri ile birlikte hareket ederek ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek kavurmaları dağıttı. Dağıtımı gerçekleştirirken desteğini esirgemeyen Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu´na da Türk Kızılay adına teşekkür ederim " dedi.

        Türk Kızılay Gençlik Kolları Başkanı Volkan Erdem " Türk Kızılay olarak ihtiyaç sahiplerinin her daim yanında olmak ve elimizden geldiği kadar destek sunmak adına çalışmalar yürütüyoruz. Bu günde Genel Merkezimiz tarafından gönderilen kavurmaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Dağıtımı gerçekleştirirken bizleri yalnız bırakmayarak desteğini esirgemeyen Türk Kızılay gönüllülerine ve Fahri Başkanımız İlçe Kaymakamı Bedirhan beye teşekkür ederiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa