Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atatürk Mahallesi mezarlığındaki çalışmaları yerinde inceleyen Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, temizlik personeli ile birlikte çalışmalara katıldı.

        Çalışmalar esnasında açıklama yapan Başkan Köksoy, “Mezarlıklarda ot temizliği her yıl belediyemizce yaptırılmakta ancak bu yıl ilimizin aşırı yağış almasından dolayı tekrardan belediyemizin yaptırdığı yürüyüş yollarını aşırı istilacı otlar kapladığından bunlarla ilgili belediyemizce ot temizliği kampanyası başlatılmıştır. Mezarlıkların daha temiz ve düzenli olması belediyemizin temel araçlarından bir tanesidir. Vatandaşların kabir ziyaretlerini rahatlıkla gerçekleştirmeleri ve temiz bir ortamla karşılaşmaları için çalışmalar yoğun olarak devam ediyor. Halkımız özellikle bayramlarda kabristanları daha fazla ziyaret etmekte. Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle bu konuda biraz daha hassas davranarak genel bir temizlik gerçekleştiriyoruz.” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa