Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ak Parti Ardahan İl Başkanlığı'na atanan Hakan Aydın, yönetim kurulunu oluşturmak için yoğun çaba sarf ediyor. Yeni yönetimde kadınlar ve gençlere yer vereceğinin altını çizen Başkan Aydın, Ardahan'ın bütün dengelerini gözeterek iyi bir yönetim oluşturmak için özverili bir çaba sarf ettiklerini söyledi.

        25 kişilik AK Parti il yönetimine girmek isteyenler için 28 Temmuz tarihinde başlayan başvuru süreci 3 Ağustos günü saat 18.00 itibariyle sona erdi. Tüm ilçelerden İl yönetimine girmek için yaklaşık 150 kişinin CV’leri alındı. Başvuruda bulunanlar arasında 25 kişilik asil 13 kişilik yedek isim belirlendikten sonra onay için genel merkeze gönderilecek.

        AK Parti Ardahan İl Başkanlığına bir süre önce vekaleten bakan Mutlu Şanlıtürk'ün yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hakan Aydın atanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa