Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çıldır’da "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla program düzenlendi.

        Düzenlenen programa Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, Çıldır İlçe Müftüsü Mehmet Cebeci, Çıldır Tabur Komutanı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Program çerçevesinde Çıldır Merkez camiinde Çıldır İlçe Müftüsü tarafından büyük bir katılımla öğle namazı öncesi Mevlidi Şerif okundu. Okunan Mevlidi Şerifin ardından öğle namazı sonrası 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına katılanlar Türk bayrağı ile yürüyüş yaparak Kotanlı köyündeki şehitliği ziyaret edip hem vatan uğruna şehitlik makamına erişen şehitler, hem de 15 Temmuz şehitleri için dua ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa