Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İsrail’in Filistin halkına yönelik şiddet ve katliamları Ardahan’da Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, AK Parti İl Teşkilatı ve STK’ların katılımı ile protesto edildi.

        Milli Egemenlik Parkında çok sayıda STK temsilcisi ve üyelerin katılımı ile gerçekleştirilen protestoda basın açıklamasını okuyan Sevcan Şimşek, “ABD’nin hayata geçirdiği bu sorumsuz ve hukuksuz girişim, Ortadoğu’da kanı ve gözyaşını akıtmaktan, kaosu derinleştirmekten başka bir amaca hizmet etmeyecektir. Çok güçlü uluslararası meşruiyeti olan bu kararın ardından hakları ihlal edilen Filistinli kardeşlerimizin onurlu davalarını savunurken, İsrail’in eli kanlı katilleri tarafından şehit edilişini içimiz kan ağlayarak takip ettik” dedi.

        HİÇ BİR GÜÇ, ZULÜMLE BİRLEŞMEMELİDİR

        Protestoya katılan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy da, “İsrail, Orta Doğu’da bir terör devletidir. Bu terör devletinin, devlet bile diyemeyeceğimiz bu yapının bugün Filistin’de nasıl bir zulme, gözyaşına sebep olduğunu iletişim kanallarından sosyal medyadan bütün insanlık yakından nefretle izlemektedir. Bu lanet yapının Filistin halkına yönelik şiddet ve katliamlarını lanetliyoruz, kınıyoruz. Güç, kuvvet zulümle birleşmemelidir” diye konuştu.

        Protestoya katılan vatandaşlar da, İsrail’i kınadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa