Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Caner Erkin, Nuri Şahin Finlandiya'da yok - Futbol Haberleri

        A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 9 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Finlandiya ile oynayacağı maç öncesinde, dört futbolcu aday kadrodan çıkarıldı. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Arda Turan, Burak Yılmaz ve Nuri Şahin sakatlıkları, Caner Erkin ise sarı kart cezası nedeniyle Finlandiya kafilesinde yer almayacağı bildirildi. Volkan Şen'in ismi ise açıklamadan bir süre sonra listeden çıkarılarak isminin sehven yazıldığı belirtildi.

        TFF'den yapılan açıklama şu şekilde;

        "2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 9 Ekim'de deplasmanda Finlandiya ile karşılaşacak A Milli Takımımızda Arda Turan, Burak Yılmaz ve Nuri Şahin sakatlıkları nedeniyle, Caner Erkin ise Finlandiya maçında sarı kart cezalısı olmasından dolayı aday kadrodan çıkarıldı.

        REKLAM

        A Milli Takım Sağlık Ekibi, İzlanda maçının ilk 45 dakikalık bölümünün ardından oyundan çıkan Nuri Şahin'in belinde zorlanma sonucu ağrı oluştuğunu, karşılaşma sonrasında ise Arda Turan'ın sol ayak 5. tarak kemiğinde, Burak Yılmaz'ın da her iki kasığında ağrı ortaya çıktığını, takımın bu sabah basına kapalı yaptığı çalışmada Volkan Şen'in ise bel bölgesinde kas ağrısı oluştuğunu açıkladı.

        A Milli Takım Teknik Heyeti, Dünya Kupası finallerine katılma şansının dün oynanan maçın ardından yitirilmiş olması nedeniyle, Nuri Şahin, Arda Turan ve Burak Yılmaz'ın riske edilmeyip tetkik ve tedavilerinin yapılabilmesi amacıyla Finlandiya seyahatine katılmamalarını uygun buldu.

        Ayrıca Volkan Şen'in aday kadrodan çıkartılmasıyla ilgili ismi sehven yazılmıştır. Futbolcu A Milli Takım ile birlikte Finlandiya'ya seyahat edecektir. Sakatlığının tedaviye vereceği yanıta göre kendisine özel antrenman programı düzenlenecektir."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa