Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Arda Turan'a şok! Berkay ve Özlem Ada Şahin... - Magazin haberleri
        • 1

          Ünlü futbolcu, önceki gün aralarında Burak Yılmaz’ın olduğu erkek arkadaşlarıyla Emirgan’daki bir bara eğlenmeye gitti. İlerleyen saatlerde mekâna şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Şahin de geldi. Yan yana localarda eğlenen grup bir süre sonra tartışmaya başladı. İddiaya göre Berkay, sigara içmek için dışarı çıktığında ünlü futbolcu, Özlem Şahin’in yanına giderek “Ne kadar güzelsin, evli olmasam seni kaçırmazdım” dedi.

        • 2

          Arda Turan'ın bu sözlerini duyan Berkay, Turan’a “Karımı eve bırakıp döneceğim. Erkek erkeğe konuşacağız” diye karşılık verdi. Bunun üzerine Arda Turan, Berkay’a kafa attı. Kanlar içinde kalan ünlü şarkıcı, eşi ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı.

        • 3

          Berkay, kırılan burnu için ameliyat masasına yatarken Arda Turan, "İzin günümde arkadaşlarımla gittiğim bir mekânda yaşadığımız tartışmasının sebebi bir 'namus' konusu gibi haberleştiriliyor. Basit bir tartışma yaşanmıştır, doğrudur ama sebebi anlatılan şekilde değildir. Böyle bir şeyin olması da mümkün değildir. Her iki tarafa da geçmiş olsun" şeklinde açıklama yaptı. 7 aylık hamile olan Aslıhan Doğan Turan da "Yazılıp çizilen hiçbir şeyin ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim" şeklinde bir açıklama yaparak eşinin yanında olduğunu dile getirdi.

        • 4

          Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre bütün bu gelişmelerin ardından Berkay ile eşi Özlem Ada Şahin, Arda Turan ile mahkemelik olmaya karar verdi. Özlem Ada Şahin, kendisine “Ne kadar güzelsin, evli olmasam seni kaçırmazdım” sözleriyle taciz ettiği iddiasıyla taciz davası açmaya karar verdi.

        • 5
        • 6

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa