Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AÖF sınav sonuçları hemen sorgulama: 2022 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim AÖF final sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
        • 1

          AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavları, 8-9 Ocak tarihlerinde yüz yüze olarak yapıldı. Öğrenciler, sınavın ardından AÖF sınav sonuçları ile ilgili araştırmalara yoğunluk verdi. AÖF final sınav sonucu ile öğrencilerin güz dönemi not ortalaması büyük ölçüde belli olmuş olacak. Hâl böyle olunca, AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı da sık sık araştırılıyor. Peki, AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? 2022 AÖF sınav sonuçları ne zaman ve ayın kaçında açıklanacak? İşte, AÖF sonuçları sorgulama ekranı ve 8-9 Ocak tarihlerinde yapılan final sınavlarına ilişkin diğer bilgiler

        • 2

          8-9 OCAK AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

          AÖF final sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli olmadı ve Anadolu Üniversitesi tarafından da açıklama yapılmadı.

          Geçmiş yıllardaki örnekler baz alındığında sınav sonuçlarının, birkaç hafta içinde ilan edilmesi bekleniyor.

          AÖF SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        • 3

          AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL VE NEREDEN ÖĞRENİLİR?

          AÖF güz dönemi final sonuçları Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden öğrenilecek.

          AÖF SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

        • 4

          AÖF SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

          Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin sınav sonuçları aof.anadolu.edu.tr adresinden açıklanacak. Sonuçlar sınavın tamamlanmasının ardından 2 hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

        • 5

          AÖF 2021-2022 SINAV TAKVİMİ

          2021-2022 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Güz Dönemi başlama ve bitiş tarihleri 27 Eylül 2021-7 Ocak 2022 olarak belirlendi. Kayıt yaptıran ya da kayıt yenilemesini tamamlayan öğrenciler için güz dönemi ara sınavları 27-28 Kasım 2021 tarihinde, güze dönemi dönem sonu sınavları ise 8-9 Ocak 2022 tarihinde yapılacak.

        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa