Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Antalyaspor - Galatasaray maçı yazar yorumları - Galatasaray Haberleri
        • 1

          LEVENT TÜZEMEN

          Pandemi sonrası Galatasaray ilk kez geriye düştüğü bir maçı kazanacakken, Fatih Terim'in fantezi tarzı oyuncu değişiklikleri yüzünden berabere bitirdi. Maç kopmadan aynı anda Belhanda ile Feghouli'yi çıkarmak büyük bir hataydı.

        • 2

          Fatih Terim'in nedense vazgeçemediği Jimmy Durmaz, yenilen gol öncesi önündeki topa vuramayıp Antalyaspor'un atak yapmasını sağladı. Sonuç; şampiyonluk adayı Galatasaray, koronavirüs salgını sonrasında 8 karşılaşmada aldığı tek galibiyetle "Kazanamayanlar Kulübü"ne terfi edip 5'incilik şansını da zora soktu.

        • 3

          OSMAN ŞENHER

          Terim tecrübeli bir teknik direktör. Geçen sezon transfer edilen futbolcuların çoğundan randıman alamadı. Bugünden itibaren Cim Bom yeniden dizayn olacak. Bir çok futbolcu gidecek, yerine yenileri gelecek. Gidenler nasıl gönderilecek onu bilemiyorum.

        • 4

          Gerçekten yönetim ve Terim bu transfer döneminde çok terleyecek. Ama sonuçta bunun yapılması lazım. Galatasaray 30 milyon taraftarı olan bir kulüp. Oynadığı futbolla, sahada verdiği savaşla takımın bu taraftarları coşturması lazım. Maalesef şu anki takımda böyle bir ruh yok.

        • 5

          RIDVAN DİLMEN

          Galatasaray gibi kulüplerin şampiyonluktan koptuktan sonra coşkusu bu kadar olur. Galatasaray'ın antrenman maçında dahi ceza sahasına bu kadar rahat oyuncu soktuğunu görmedim. Antalyasporlu oyuncu topu alıyor, kafayı kaldırıyor, rakip yok.

        • 6

          TÜMER METİN

          Bu sene giden şampiyonlukta hoca kendi üslubunca tecbüresiyle röntgeni Andone, Muslera'nın sakatlandığı pozisyonlara çekiyor. Geldiğimden bu yana şampiyonluk ve mali başarı yakalandı diyor Fatih hoca. Şampiyonluklar yakalanırken bu sorunlar yok muydu? Türkiye'de hocalar hiç hata yapmıyor.

        • 7

          METİN TEKİN

          Galatasaray ilk yarı temposu kötüydü ama ikinci yarıda iyi oynadılar. Galatasaray, 90+2'de Fatih Terim'in dediği 'Bu sene her şey bizi buluyor' lafını hatırlattı. Galatasaray şimdi 5.'lik için Alanyaspor'u bekleyecek. Galatasaray pek fazla ligi ilk 3 dışında bitirmez ama bu sene, böyle bitti

        • 8

          Kısa bir aranın ardından yeni sezon için hazırlıklara başlayacaklar. Galatasaray pandemiden iyi dönmedi, özellikle Fernando Muslera'nın sakatlığı çok etkiledi. Galatasaray son 6 maçta başka bir şey oynadı. Pandemi, bu ligin sıralamasında çok etkili oldu.

        • 9

          TUGAY KERİMOĞLU

          Galatasaray bu sezon istediklerini yapamadı. Şimdi Alanyaspor'u bekleyecekler. İnşallah bundan sonra seyircili ve güzel bir sezon olur. Biz de özledik. Galatasaray pandemi öncesi şampiyonlukta baya güçlü adaydı.

        • 10

          Ancak bazen futbolun gerekli unsurlarını uygulayamazsanız, sonuç kaçınılmaz olur. Galatasaray ikinci yarının son 10 dakikasında fizik olarak oyundan düşüyor. Bu da kondisyon hocasının olmaması nedeniyle böyle... Son 10 dakika, Galatasaray maçlarında hep sonuca etki etti.

        • 11

          REHA KAPSAL

          Sezonun ilk yarısında hem Şampiyonlar Ligi hem Süper Lig'de savunma zaafiyetleri vardı ama Muslera, Galatasaray'ı ayakta tutuyordu. Pandemi dönemi sonrası Galatasaray yenildikleri veya puan kaybettikleri her maçın ardından "Özür dileriz. Bu mağlubiyeti gelecek hafta telafi edeceğiz" dediler. Ancak bunlar lafta kaldı. Teoriden pratiğe geçmedi.

        • 12

          Bunun en temel nedeni oyuncu topluluğunun düşük motivasyonuydu. Skora hiç isyan etmediler. Şunu unutmamak gerekir ki Galatasaray gibi bireysel oyuncularla problem çözmeye çalışan takımlar için tribün atmosferi çok önemli. Pandemi sonrası bu da yoktu. Pandemi sonrası sarı-kırmızılıların bu başarısız görüntüsü tesadüf değil...

        • 13

          MUSTAFA SAPMAZ

          Hafta boyunca “veda haftası” görüntüsü veren Galatasaray, Antalya’da bunun devamı niteliğinde bir maç oynadı. Salgın arasından sonra taraftarsızlığın, formda giden oyuncuların formunun düşmesinin, sakatlık riskinin artmasının dezavantaj olacağı yazıldı-çizildi. Galatasaray bunların hepsinden etkilendi. Buna bir de İtalyan kondisyonerinin ülkesinden geç dönmesini ekleyin. Fizik kalitesiyle istikrar abidesi Linnes bile dün havlu atmıştı.

        • 14

          Kalan sekiz maçta skandal performansın bir sebebi salgın arasının getirdikleri. Fakat asıl sebebi, oyuncunun bireysel yeteneğine fazlasıyla bağımlı, Galatasaray’ın doğaçlama oyunu. Bu maçtan maça ve hatta maç içinde birbirine benzemez performansın sayısını artırıyor. Dün bir ara oyun o kadar kötüydü ki Fatih Terim, verilen su molasında saha kenarına gelen oyuncularının yanına taktik vermek için bile yedek kulübesinde yerinden kalkmadı.

        • 15

          Yönetim ve Fatih Terim yeni sezon planlaması için toplantılara başladı. Gidenleri gelenleri ile bu süreyi iyi geçirmeye çalışacaklar. Bir şekilde transfer de yapacaklar. Ancak asıl oyun kalitesini artırmayı, kendi kategorilerinde alt yaş gruplarında milli takım forması giymiş genç oyuncuların üzerine bir oyun kurmayı da düşünmek gerek. Yoksa gelecek sezon da bundan iyi geçmeyebilir.

        • 16
        • 17
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa