Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Semih ERSÖZLER/ ANTALYA, (DHA)BU yıl 59´uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali, sanatçı ve oyuncuların halkla buluştuğu geleneksel kortej ile başladı. Pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyen 2 yılın ardından bu sene tekrar düzenlenen korteje ilgi yoğun oldu.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 59´uncu kez düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali, geleneksel kortej ile başladı. Pandemi nedeniyle 2 yıldır düzenlenemeyen kortej, Cam Piramit önünden başladı. Kortej için alana gelen sanatçılara, Antalyalılar yoğun ilgi gösterdi. Araçların bulunduğu alana güçlükle ulaşan sanatçıların boynuna çiçekler asıldı.

        Klasik araçlara binen sanatçı ve oyunculara yol boyunca korteji bekleyenler, sevgi gösterisinde bulundu. Kortejin başındaki araca Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte Perihan Savaş, Erkan Can ve Mustafa Alabora bindi. Aracı ise Erkan Can kullandı. Yol boyunca bekleyenlere, sanatçılar tarafından çiçekler verildi.

        Korteje bu akşam düzenlenecek törende 'Onur Ödülü' alacak Perihan Savaş ve Erkan Can´ın yanı sıra Nurgül Yeşilçay, Abdurrahman Keskiner, Ayşenil Şamlıoğlu, Gülsen Tuncer, Engin Ayça, Hatice Aslan, Melike Demirağ, Nilüfer Aydan, Mustafa Alabora, Salih Güney, Salih Kalyon, Selma Güneri, Yusuf Sezgin, Reis Çelik, Sitare Akbaş, Ayçin İnci, Biket İlhan, Elif İnci, Ayşe Erbulak Özgürdal, Şebnem Burcuoğlu ve Meltem Pamir Tan´ın aralarında olduğu pek çok sanatçı ve yönetmen katıldı.

        Kortej, 100. Yıl, Güllük, Atatürk ve Işıklar Caddeleri´ni takiben Karaalioğlu Parkı içinde eski belediye binası önünde sona erdi.

        Festivalin açılış töreni, saat 20.30´da Nefise Karatay ve Yekta Kopan´ın sunumuyla Antalya Spor Salonu´nda gerçekleşecek. Açılış günü, Mustafa Sandal´ın vereceği konser ile sona erecek. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Antalya Semih ERSÖZLER

        2022-10-01 16:58:36

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa