Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'ESKİDEN BERİ ÖLDÜRMEYİ PLANLIYORDUM, RUSYA'DA YAPAMAZDIM'

        Antalya'da, 5 yıldızlı otelde tartıştığı babası Pavel Stepanov'u çekiçle başına vurup, telle boğarak öldüren, annesi Tatiana Stepanov'u da aynı şekilde ağır yaralayarak kaçtıktan sonra yakalanan Dmitry Stepanov'un adliyedeki işlemleri tamamlandı. Savcılıkta ifade veren Dmitry Stepanov, "Bana eziyet ettiği için çok eskiden beri babamı öldürmeyi planlıyordum ama Rusya'da bunu yapamazdım. Rusya'da beni akıl hastanesine kapatırlardı. Onun için Türkiye'ye tatile gelmeyi bekledim. Çekici dışarıdan bir mağazadan satın aldım. Aslında eylemi cuma günü yapacaktım ama kendimi iyi hissetmediğim için yapmadım. Annemi öldürmek istemiyordum. Odada bağırmaya başladı. Herkese duyuracaktı. Ona, susturmak için vurdum" dedi.

        TUTUKLANDI

        İfadesinin ardından tutuklanma istemiyle 2'nci sulh ceza hakimliğine çıkarılan Dmitry Stepanov, 'canavarca hisle tasarlayarak üst soyu kasten öldürme' suçundan tutuklandı.DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya / Manavgat Mithat ABAKAN

        2022-09-20 16:53:31

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa