Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Namık Kemal KILINÇ/ ANTALYA, (DHA)ANTALYA'da, Alparslan Türkeş Canbolat'ın (25) hayatını kaybettiği, 3 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili gözaltına alınan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili firari 5 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

        Olay, dün saat 00.30 sıralarında, Serik ilçesi Belek Mahallesi Belek-Serik kara yolundaki akaryakıt istasyonunda meydana geldi. 5 yıldızlı otelin su sporları yeri konusunda aralarında husumet olduğu belirlenen 2 otomobildeki grupla, istasyon dışında yolda otomobil ve kamyonette bulunan diğer grup arasında çatışma çıktı. Tarafların birbirlerine tüfek ve tabancalarla ateş etmesiyle Alparslan Türkeş Canbolat, Fikri A., Hüseyin S. ve Şeref Can G. yaralandı. Alparslan Türkeş Canbolat, çatışma sonrası arkadaşları tarafından götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti. Durumları ağır olan Fikri A. ile diğer yaralılar Hüseyin S. ve Şeref Can G. tedaviye alındı. Polis kavgaya karıştığı belirlenen O.A., V.E., E.Ç., E.D., O.Ö. ve H.G.'yi gözaltına alırken, hastanedeki Fikri A., Hüseyin S. ve Şeref Can G.'nin de tedavilerinin ardından gözaltına alınacağı belirtildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan O.A., V.E., E.Ç., E.D., O.Ö. ve H.G. bu sabah Serik Adliyesi'ne sevk edildi. Öte yandan polis, olay sonrası firar eden A.Ö. ile alınan ifadelerde isimleri geçen 4 şüphelinin daha yakalanması için çalışma başlattı.

        OLAY ANI KAMERADA

        Olay anı akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası görüntülerine anbean yansıdı. Görüntülerde araçlarından inen grubun istasyon dışında duran araçtaki grupla karşılıklı birbirlerine ateş açtıkları, çatışmada yaralananların yere oturduğu, daha sonra polisin olaya müdahalesi ve yaralıların ambulansla sevk edilmesi yer aldı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya / Serik Namık Kemal KILINÇ

        2022-09-13 11:54:41

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa