Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adem AKALAN/ ANTALYA, (DHA)ANTALYA'da falezlerde belediyeye ait bir plaja yakın kısımda çıkan çalı ve kargılık yangını kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın esnasında plaj yetkililer tarafından boşaltıldı.

        Yangın, saat 18.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi falezlerin alt kısmında yer alan İnciraltı Plajı´na yakın kısımda bulunan çalı ve kargılık alanda çıktı. Bölgeden duman ve alevlerin yükseldiğini görenler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Bazı vatandaşlar ise kendi imkanlarıyla yangına müdahale ederken, alevlerin, rüzgarın da etkisiyle yayılabilme ihtimaline karşı belediyeye ait olan plajı vatandaşlar kısa sürede boşalttı.

        İtfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesiyle yangın yaklaşık 45 dakikalık çalışmanın ardından söndürüldü. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya ADEM AKALAN

        2022-09-09 21:36:56

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa