Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)ANTALYA'da yüksek nem ve sıcak hava nedeniyle sahillerde yoğunluk oluştu. 6 metre yüksekliğindeki kaya üzerine çıkıp denize atlayan gençler ise yine tehlikeye davetiye çıkardı.

        Turizmin başkenti Antalya'da sıcaklığın 33, nem oranının ise yüzde 58 seviyelerinde seyretmesiyle yerli ve yabancılar Konyaaltı Sahili'nde yoğunluk oluşturdu. Nemden dolayı Beydağları'nın görüş mesafesinin azaldığı da dikkati çekti. Sahile gelenlerden bazıları güneşlenmeyi, bazıları yüzmeyi tercih ederken, bazı aileler çocuklarıyla denizin içinde oynadı. Akdeniz'in serin sularında en çok eğlenen ise yine çocuklar oldu.

        KAYALIKLARDAN ATLADILAR

        Konyaaltı Sahili'ne varyant tarafından giriş yapıldığında hemen falezlerin altında bulunan 6 metrelik kayadan gençlerin denize atladığı görüldü. Her sene klasikleşen ve bir türlü önüne geçilemeyen duruma bu sene de rastlandı. Gençler, tehlikeye aldırış etmeden kayalıktan kendilerini suya bıraktı.DHA-Genel Türkiye-Antalya Adem AKALAN

        2022-09-04 15:16:03

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa