Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mithat ABAKAN/ ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'ya tatil için ailesiyle gelen İngiliz Oliver Mattew Graham (13), Aksu ilçesinde konakladıkları 5 yıldızlı otelin havuzunda boğuldu. 

        Olay, pazar günü Aksu'da bulunan 5 yıldızlı otelde meydana geldi. Ailesiyle tatil için kente gelen İngiliz Oliver Mattew Graham, teyzesiyle birlikte büyüklerin kullandığı havuza girdi. Bir süre sonra çırpınmaya başlayan çocuğu, otel görevlileri havuzdan çıkardı. Durumun bildirilmesiyle otele sağlık ekipleri sevk edildi. Önce cankurtaranların ardından sağlık ekiplerinin kalp masajı yaptığı Graham, götürüldüğü özel hastanede kurtarılamadı. Yapılan incelemenin ardından çocuğun cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. 

        Otelden yapılan açıklamada, "Genç misafirlerimizden birinin yakınlarından biriyle ana havuzumuzda yüzerken vefat etmesi nedeniyle çok üzgünüz" denildi. 

        Yetkililer ise otel havuzlarının 24 saat kameralarla takip edildiğini, birkaç saniye içinde görevli cankurtaranların çocuğa müdahale ettiğini kaydetti. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya Mithat ABAKAN

        2022-08-16 12:12:53

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa