Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)-ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesinde yalnız yaşayan Turgay Bağrıyanık (68), evinde ölü bulundu. Bağrıyanık'ın bugün doktordan randevu aldığı öğrenildi. 

        Olay, öğle saatlerinde Recep Peker Caddesi'nde meydana geldi. Yalnız yaşayan Turgay Bağrıyanık'tan haber alamayan yakınları, evine geldi. Polise de haber verildi. Çilingir ile eve giren polis ve yakınları, Bağrıyanık'ı hareketsiz buldu. İncelemede Bağrıyanık'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Bağrıyanık'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna götürüldü. Çeşitli rahatsızlıkları bulunduğu belirtilen Bağrıyanık'ın bugün doktordan randevu aldığı da ortaya çıktı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya Bülent TATOĞULLARI

        2022-08-15 14:32:03

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa