Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bülent TATOĞULLARI/ ANTALYA, (DHA)ANTALYA'da polisin düzenlediği operasyonda, Mersin'den TIR'ın çekici kısmında getirilen 55 kilo 620 eroin ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

        Antalya Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, bir istihbaratı değerlendirerek, Mersin'den Antalya'ya bir TIR ile yüklü miktarda eroin getirileceğini belirledi. TIR'ı Mersin'den çıkışından itibaren takibe alan ekipler, sabah saatlerinde kent girişinde operasyon düzenledi. Hassas burunlu köpeklerle arama yapan ekipler, TIR´ın çekici kısmına saklanan, 3 çanta içerisinde 111 paket halinde 55 kilo 620 gram eroin ele geçirdi. Olayla ilgili M.K. ve İ.H.İ. isimli 2 şüpheli gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya Bülent TATOĞULLARI

        2022-08-11 19:15:09

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa