Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarma ekipleri, Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde düzenlenen 3. Toroslar Günnercik Yayla Şenliğinde “KADES ve Aile İçi Şiddetle Mücadele” konularında vatandaşları bilgilendirdi.

        Gazipaşa ilçesinde düzenlenen 3. Toroslar Günnercik Yayla Şenliğinde, Antalya İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde bilgilendirme faaliyetleri yapıldı. Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı personeli tarafından “Kadına El Kalkamaz” mottosu ile “5 Milyon Erkeğe Eğitim ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı” çerçevesinde Aile İçi Şiddet ve KADES konularında bilgilendirme yapıldı. Konserde sahne alan sanatçılar Sümer Ezgü ve Kubat tarafından da “Kadına El Kalkamaz” pankartı açılarak kadına şiddet konusuna dikkat çekildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa