Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gökbel Yaylası çevresinde hayvanlara aşılama ve kısırlaştırma çalışması gerçekleştirdi.

        Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkezdeki çalışmalarının yanı sıra mobil kısırlaştırma ve bakım aracı ile Alanya’nın köy ve yaylalarında da aktif olarak hizmet vermeye devam ediyor. Ekipler hem kış hem de yaz aylarında hayvanların mama ve su ihtiyacını karşılıyor ve ayrıca kısırlaştırma ile aşılama çalışması gerçekleştiriyorlar. Gökbel Yaylası ve çevresindeki bölgede çalışma yürüten ekipler, vatandaşların kedi, köpek gibi evcil hayvanlarına bakım yaptılar. Eksik olan aşıları tamamlayan ekipler, ayrıca kısırlaştırma çalışması da yürüttüler.

        “Çalışmalarımız devam edecek”

        Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı, “Can dostlarımızın nerede olduğunu düşünmeden yanlarında olduğumuzu hissettirmek ve refah seviyelerini arttırmak anlamında; doğu bölgesi Alanya yaylalarını mobil aracımızla ve ekibimizle birlikte geziyoruz. Can dostlarımızın aşı, tedavi, bakım, beslenme ve kısırlaştırma işlemlerini yaparak hem popülasyonun önüne geçmek hem de hastalık yayılmasına engel olmak adına Kaplanalanı, Gökbel, Çayarası, Kadıyakası, Sarımut bölgelerinde yapılan çalışmalarda birçok can dostumuza dokunarak yaşam refahına katkıda bulunduk. Diğer yörelerimizde gezilerimiz ve çalışmalarımız devam edecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa