Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA,(DHA)KIRKPINAR Başpehlivanı Cengizhan Şimşek, sevgilisi Nurdamla Belen ile fotoğraflarını, 'Tatlı belam iyi ki' başlığıyla sosyal medya hesabından paylaştı. Sevgililerin karşılıklı paylaşımlarında altın kemer ve kupanın da olduğu fotoğraflar yer aldı.  

        661'inci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Cengizhan Şimşek, sağlıkçı sevgilisi Nurdamla Belen ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Başpehlivanın sevgilisi Nurdamla Belen ise kendisine 1 yıl sağlık sponsoru olan Döşemealtı Termessos Hastanesi'nde Özel Sigortalar Bölümü'nde çalışıyor.

        Başpehlivan Şimşek'in paylaşımlarına 'Öylesine seviyorum ki seni, öylesine saf, öylesine temiz öylesine derin' şeklinde cevap veren Nurdamla Belen, sevgilisinin altın kemer ve kupa ile olan fotoğrafını da yayımladı. Cengizhan Şimşek de sevgilisine kayıtsız kalmayıp, 'Ben aşk nedir bilmem. Eski kafalıyım, bir seni bilirim, bir de adın geçince sıkışan kalbimi' karşılığını verdi. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Antalya ANTALYA

        2022-08-01 11:50:26

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa