Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'BENDEN GENELKURMAY BAŞKANI OLMAZ AMA CUMHURBAŞKANI OLUR'

        Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Antalya'nın Manavgat ilçesinin ardından Serik ilçesinde pazarcı esnafını ziyaret etti. pazar girişinde davul zurnayla karşılanan İnce, pazarcı esnafı ve vatandaşla görüşüp, fotoğraf çektirdi. Pazar esnafından Mustafa Tunç'un "Geleceğin Genelkurmay Başkanı" diye hitap etmesi üzerine İnce, "Benim Genelkurmay Başkanı ile ne işim olur, cumhurbaşkanı desene. Ben askerde onbaşıydım benden Genelkurmay Başkanı olmaz ama cumhurbaşkanı olur" karşılığını verdi. Esnaf da kendisine, "Bu sefer sizi cumhurbaşkanı yapacağız" deyince İnce, "Söz mü ? Ama bana 100 bin imza lazım. Seçim kuruluna gidip imza verecek misiniz" sözüne esnaf, "Veririz Allah'ın izniyle" dedi.

        Patates ve soğan fiyatlarını soran İnce, "Patates 10, soğan 10 lira. Vay benim güzel memleketim. Suç senin değil tabii" dedi. Pazar ziyareti sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İnce, "Temmuz ayında Serik'te domates 1315 lira olursa bu vahim demektir. Türkiye'yi karış karış dolaşıyoruz. Mersin'den başladık ta İzmir'e kadar gideceğiz. Serik'te domates 15 lira oluyorsa Ankara ve İstanbul'da yaşayanları siz düşünün artık" dedi.

        İnce, buradaki ziyaretin ardından Aksu'daki programı için ilçeden ayrıldı. (DHA)Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), DHA

         DHA-Genel Türkiye-Antalya / Serik Namık Kemal KILINÇ

        2022-07-31 13:38:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa