Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dünya genelinden birçok gıda üreticisinin en lezzetli ürünlerinin ödüllendirildiği 2022 yılı “Mediterranean Taste Awards” Yarışması’nda BEE&YOU, Propolis Keçiboynuzu Ham Bal ile altın madalyaya layık görüldü.

        Bu yıl düzenlenen “Mediterranean Taste Awards” Yarışması’nda, ödüller sahiplerini buldu. İtalya, Almanya, Yunanistan, Fransa gibi Dünya’nın farklı ülkelerinden bu yarışmaya katılan ürünler; platin, altın ve gümüş olmak üzere 3 farklı kategoride değerlendirildi. Dirfys SA Water Bottling, Bläuel Greek Organic Products, Medbest SA, Kotanidis Family, Pliassas Karagkouniko Sausage, Lesperides Estate, Aggelakis ve Las Obreras De Aliste adlı markalar zeytin, reçel, sucuk, salam, zeytinyağı gibi farklı ürün çeşitleriyle altın madalya kategorisinde olmaya hak kazandılar. BEE&YOU Propolis Keçiboynuzu Ham Bal ürünü de altın madalyaya layık görülerek bu kategoride yer aldı.

        “Amacımız Anadolu arı ürünlerini tüm dünyaya duyurmak”

        Ürünlerinin altın madalyaya layık görülmesinin kendileri için büyük bir onur kaynağı olduğunu belirten Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, "Türkiye'nin değerlerini yurt dışına daha çok tanıtabilmek adına üstümüze düşen görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışıyoruz. Bu tarz global yarışmalar hem ülkemizin marka bilinirliğine katkıda bulunuyor hem de üreticilerin kendilerini tanıtabilmelerine fırsat veriyor" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa