Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’da Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’nin özel öğrencileri, oyun parkında doyasıya eğlendi.

        Muratpaşa Belediyesi’nin, Adalya Vakfı’yla birlikte kurduğu Engelsiz Kafe, yaz aylarında da çalışmalarına devam ediyor. Engelli bireyler ve ailelerine yönelik sosyal destek programları gerçekleştiren Engelsiz Kafe’nin özel öğrencileri, aileleriyle bir oyun parkında doyasıya eğlendi. Özel çocuklar, rengârenk top havuzunda oyunlar oynayarak, atlıkarıncaya binip kaydıraktan kaydı.

        Down sendromlu ve otizmli kızıyla oyun parkına gelen Nergiz Uysal, bu gibi etkinliklerin çocukları için çok faydalı olduğunu söyledi. Özel çocuk annesi Feray Sarı ise bu tip etkinliklere her daim ihtiyaçları olduğunu söyledi. Sarı, “Evde çocuklarımız sıkılıyor. Hele ki yaz tatilinde. Kışın okula gittikleri için biraz iyiyiz ama yaz tatilinde böyle etkinliklere hem çocuklarımız hem kendimiz için ihtiyacımız var” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa