Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalyaspor Kulübü Derneği, voleybol takım kaptanı Buse Odabaşı ile 1 yıl için daha anlaşmaya vardı.

        21 Temmuz 2022 tarihinde Hasan Subaşı Tesislerinde düzenlenen imza törenine Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Caner Canıtez, Erhan Onur Öntaş, Mutlan Erdem ve Dernek Genel Koordinatörü Abdullah Saraçoğlu katıldılar.

        İki sezondur takım kaptanı

        Bu anlaşma ile birlikte 20182019 ve 20212022 sezonlarında Filenin Akrepleri'nin kaptanlığını yapan Buse Odabaşı, 20222023 sezonunda da kırmızı beyazlı takım ile yola devam edecek.

        "Birlikte mücadele edeceğiz"

        Törene katlan yönetim kurulu üyelerinden Erhan Onur Öntaş, "Kaptanımız ile yeniden anlaşmak bize mutluluk veriyor. Kendisi uzun süredir kulübümüz için ter döküyor, bundan sonra da armamız için birlikte mücadele etmeye devam edeceğimizden dolayı çok mutluyuz" ifadelerinde bulundu.

        "Yükseliş sürecek"

        Kaptan Buse Odabaşı ise başkan, yönetim kurulu üyeleri ve taraftara teşekkür ederek sözlerine başladığı konuşmasında takım halinde geçen sene yakaladıkları yükseliş grafiğini önümüzdeki sezonda da sürdürmek istediklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa