Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursu’nun (AKMEK) Ahşap Boyama Bölümü kursiyerleri, 85 yıllık asker bavulunu sanatsal bir dokunuşla konsola çevirdiler.

        AKMEK 11. Geleneksel Yıl Sonu Sergisi’nde hünerler konuştu. Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde el sanatlarının görücüye çıktığı sergi göz kamaştırdı. Çöpe atılan ürünlerin el sanatlarıyla ne kadar kıymetli eşyalara dönüşebileceğini gösteren sergide 85 yıllık asker bavulu ise dikkat çekti. Ahşap Boyama Bölümü kursiyerleri, 85 yıllık asker bavulunu el sanatlarıyla kıymetlendirdi. Kursiyerler, önce asker bavuluna 4 ayak ekleyerek, özel eşyaların saklanabileceği konsola çevirdi. Bir sonraki adımda eski bavulun üzerini sanatsal dokunuşlarla adeta bir tabloya dönüştürdüler. Mavi, sarı, beyaz, siyah ve kahverengi renklerinin hakim olduğu asker bavulu konsol olarak şimdi serginin başköşesini süslüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa