Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün yeni kurulan hentbol takımı, katıldıkları ilk turnuvada 1 Türkiye, 2 uluslararası şampiyonluk kupası kazandı.

        Kepez Belediyesi Spor Kulübü formasıyla katıldıkları ilk turnuvadan 3 şampiyonluk kupası kazanan kız hentbol takımı, şampiyonluk alışkanlığını kaybetmiyor. Alanya'da düzenlenen Türkiye Kulüplü Minikler Şampiyonası'nda, Süper Lig'e yatırım yapan favorilerden Kastamonu Belediyesi ile finale kalan Kepezli kızlar, 1910 gibi farklı bir galibiyet ile kupayı kaldırdı.

        Büyüklerine karşı oynadılar

        Yine Alanya'da 27'ncisi düzenlenen Uluslararası Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası'nda da hem 20072008 yaş kategorisinde, hem de 20092010 yaş kategorisinde şampiyon olan takım, 2 kupa birden kaldırmanın mutluluğunu yaşadı. Milli Egemenlik Stadı'nda yapılan turnuvada kendilerinden 2 yaş büyük ve tecrübeli takımlara karşı zafer kazanan Kepez'in hentbolcuları, coşku oluşturdu.

        Türkiye'nin geleceği

        Önceki yıllarda Nadire Konuk ve Ali Oğuz Konuk Ortaokulu Takımı olarak iki kez okullar arası Türkiye şampiyonu olduklarını hatırlatan Başantrenör Sertan Sarpaş, öğrencilerinin şampiyonluk kupası kaldırmayı alışkanlık haline getirdiğini söyledi. Bu çocukların Türkiye hentbolunun geleceği olduğunu belirten Sarpaş, daha büyük takımlara karşı namağlup şampiyon olduklarını söyledi.

        Belediye çatısı altında yarışmanın farkını Alanya'da turnuvalarda gördüklerini ifade eden Sarpaş, “Sporcularımız, kulübün kaplamalı otobüsü ile maça gitmelerinden bile olumlu etkilendi. Onlara özgüven kattı, önemsendiklerini hissettiler. Kulüp başkanımız Hakan Çatal, şube sorumlumuz Mustafa Şimşek başta olmak üzere takımı destekleyen herkese şükranlarımızı sunuyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa