Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adem AKALAN / ANTALYA, (DHA) Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Boffin, Güray Vural ve Fernando Martins ile sözleşme uzattı.

        Süper Lig´de geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Fraport TAV Antalyaspor, 2022-2023 sezonunun hazırlıklarını sürdürürken, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekip dış transferde kadrosuna İstanbulspor´dan Alperen Uysal, Göztepe´den Soner Aydoğdu ve Werder Bremen´den ayrılan Ömer Toprak´ı katarken, iç transferde de takım kaptanı Hakan Özmert ile sözleşme yenilemişti. Antalyaspor, sözleşmesi biten Belçikalı kaleci Boffin´in yanı sıra 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Güray Vural ve geçtiğimiz sezonun devre arasında takıma kazandırılan, gösterdiği performansla da birçok takımın transfer listesine giren Brezilyalı Fernando Martins ile sözleşme uzattı.

        Akdeniz temsilcisi Antalyaspor, 3 oyuncu için yarın saat 13.00´da Atilla Vehbi Konuk Tesisleri´nde imza töreni düzenleyecek.

        FERNANDO BİRÇOK TAKIMIN TRANSFER LİSTESİNE GİRDİ

        Geçtiğimiz sezonun devre arasında sürpriz bir şekilde Antalyaspor ile sözleşme imzalayan 30 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando Martins, 17 lig ve 1 Türkiye Kupası maçında yeşil zemine çıktı. Fernando Martins, ligdeki maçlarda 4 gol ve 4 asistle takımına büyük katkı sağlarken, ortaya koyduğu oyunla da birçok takımın dikkatini üzerine çekti. Sezonun sona ermesiyle adı transfer dedikonularına karışan Fernando Martins, takımıyla sözleşme uzattı.

        VURAL VE BOFFİN İSTATİSTİKLERİ

        2017-2018 sezonun devre arasında imza attığı Antalyaspor ile başarılı performans sergileyen 35 yaşındaki Belçikalı kaleci Boffin, geçtiğimiz sezon 38 maçta forma giyerken 3 bin 450 dakika sahada kaldı. Geçtiğimiz sezonun başında Gaziantep FK´dan transfer edilen 34 yaşındaki sol bek oyuncusu kırmızı-beyazlılarla 36 lig, 4 Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa olmak üzere toplam 41 maçta forma terletti. Vural, bu maçlarda 1 kez gol sevinci yaşarken 6´sı lig, 2´si Türkiye Kupası´nda olmak üzere 8´de asiste imza attı.DHA-Spor Türkiye-Antalya

        2022-07-03 22:04:57

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa