Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Alanyaspor çalışmalarını 9 Temmuz'a kadar tesislerinde, ikinci etabı ise Kayseri'de sürdürecek.

        Yeni sezona hazırlanan Alanyaspor kamp programına göre 9 Temmuz'a kadar çalışmalarını Alanya'daki tesislerinde devam edecek. Alanyaspor, 910 Temmuz tarihlerindeki 2 günlük bayram izninin ardından, 1225 Temmuz tarihleri arasında Kayseri'ye giderek Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde çalışmalarını sürdürecek.

        Yeşilturunculu ekip Erciyes kampında 3 hazırlık maçı yapacak. 15 Temmuz'da Gençlerbirliği ve 20 Temmuz'da Y. Kayserispor ile karşılaşacak olan Alanyaspor, kamp çalışmalarını 24 Temmuz'da MKE Ankaragücü ile yapacağı hazırlık maçıyla tamamlayacak. 2 günlük iznin ardından lig hazırlıklarına 28 Temmuz'dan itibaren Alanya'da devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa