Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Belek’te bulunan ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük ana havuzuna sahip lüks otelde tüm gün misafirlerin güvenliğini sağlayan cankurtaranlar, birçok başarılı aday arasından seçilerek ekibe dahil ediliyor.

        Granada Luxury Belek, tesis genelinde 95 cankurtaranla hizmet veriyor. 10 bin metrekarelik alanı ile Akdeniz Bölgesi’nin en büyük ana havuzuna ev sahipliği yapan otelde cankurtaran ekibi tesis genelinde toplamda 20 bin metrekareye ulaşan tüm havuzlarda gün boyu hazır bulunuyor.

        Ekipte yer alan 95 cankurtaranın 70’inin Bronz Bröve yani eğitim standartları sertifikası, 20’sinin Gümüş Bröve, 5’inin Altın Bröve sahibi oldukları, 2 cankurtaranın da Altın Cankurtaran Eğitmenliği Sertifikası bulunduğu belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa