Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süper Lig ekiplerinden FT Antalyaspor, 20222023 sezonunu 4 Temmuz’da Burdur’da açacak.

        20222023 sezonu transfer çalışmalarına devam eden FT Antalyaspor, bu çerçevede İstanbulspor’dan kaleci Alperen Uysal ve Göztepe’den orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu’yu kadrosuna kattı. Yerli ve yabancı oyuncularla kadrosunu güçlendirmek isteyen kırmızıbeyazlılar, 1 Temmuz’da Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde toplanacak. Sağlık kontrollerinin ardından Antalyaspor, ilk etap kamp çalışmasına Burdur’da başlayacak. 14 Temmuz'a kadar Burdur'da çalışmalarını sürdürecek olan kırmızıbeyazlılarda 13 Temmuz günü, ‘medya günü’ çerçevesinde Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, basın mensuplarıyla bir araya gelecek. 3 hazırlık maçı yapmayı planlayan Antalyaspor, 3 günlük iznin ardından ikinci etap kamp çalışması için Almanya’ya hareket edecek. 30 Temmuz’a kadar Almanya’nın iki farklı kentinde çalışmalarını sürdürecek olan güney ekibi, hazırlık maçı yapacak ve turnuvaya katılacak.

        Öte yandan güney ekibinde sezonun ilk çalışması alt yapılarda forma giyen genç futbolcularla gerçekleştirildi. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ndeki antrenmana Futbol Sorumlusu Nuri Şahin de genç oyunculara eşlik etti. Antrenmanı Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin ve yönetici Emrah Çelik de takip etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa