Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mahmutlar Mahallesi’nde temeli atılan Alanya Belediyesi Hanife Cebeci Gündüz Bakımevi ve Kreş projesinde çalışmalar hızla devam ederken 1. kat tabliye betonu döküm işlemi gerçekleşti.

        Oba’da yapımı tamamlanmak üzere olan kreş projesinin ardından Mahmutlar Mahallesi’nde hayata geçirilmesi için geçtiğimiz günlerde temeli atılan yeni proje hızla yükseliyor. Zemin katında betonarme işleri tamamlanan Alanya Belediyesi Hanife Cebeci Gündüz Bakımevi ve Kreş projesinde 1. kat tabliye betonu döküm işlemi de gerçekleştirildi. 2 bin 800 metrekare inşaat alanına sahip zemin kat, 1. ve 2. kat olarak düşünülen proje de kütle olarak dairesel bir tasarım tercih edildi. Ana kütleye giriş yolun trafik açısından en kontrollü kısmından düşünülürken 160 çocuk kapasitesine göre tasarlanan projede tüm etkinlik odaları güneş ışığını direk alacak şekilde tasarlandı.

        Projede çocuklar için yok yok

        Kreş ve Bakımevinde etkinlik sınıfları direk 500 metrekare olan bahçeye açılacak şekilde tasarlandı. Ayrıca bahçe içerisinde 200 metrekarelik tarım ve çeşitli doğa araştırmaları için kullanılabilecek alan da var. İdari birimler, 6 adet etkinlik odası ve etkinlik alanının olduğu proje de 1. katta yemekhane, 2 adet etkinlik odası, 2 adet uyku odası ve satranç odası yer alırken, 2. katta cep sineması, müzik odası, kütüphane, oyun odası, etkinlik alanı bulunuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa